Indkøbskurv

 x 

Tom kurv

Det gør Bodyfir

  • smertelindrer
  • udrenser
  • øger forbrænding
  • punktslanker
  • kan anvendes på job og hjemmet
  • følg kundekommentarer på FB
  • lej eller køb

Tilbud til dig

LeftSideOffer

Infrarøde stråler 

Solen udstråler et helt spektrum af elektromagnetiske stråler. Primært energiudstråling i form af synligt lys, men også stråler med kortere bølgelængde som ultraviolet- og røntgenstråling, disse er skadelige for mennesker. I spektret findes også de livgivende infrarøde stråler, med lang bølgelængde. Disse er ikke synlige men mærkes som varme og absorberes af receptorer på vores hud.

De infrarøde stråler er dem, der varmer jorden op, skaber fotosyntese og liv. De lange infrarøde stråler også kaldet FIR (Far Infrared Rays) ligger i bølgelængdeområdet mellem synligt lys (ca. 0,7 μm) og mikrobølger (ca. 1 mm).  Disse elektromagnetiske bølger med mere end 3 μm (mikrometer) i bølgelængde har et godt match til de molekyler menneskekroppen består af. Strålerne eller bølgerne fra FIR skaber vibrationer i matchet eller kontakten med de menneskelige molekyler. Disse viberationer kan udnyttes positivt på en række områder.

Ved at udnytte viden om FIR stråler og omsætte dette teknologisk, kan vi mennesker drage mere markant nytte af de gode stråler som befinder sig i solen, men vel og mærke uden, at skulle opholde os i solen og være udsat for de mindre gode stråletype

I BodyFirs infrarøde produkter benytter vi en teknologi hvor der bl.a. indgår en særlig kulfiberkonstruktion. Vore infrarøde produkter har vist en særlig evne til at bringe strålerne ind i kroppen, hvor de skaber varme via microvibrationer. Dette sker dybt ind i vævet og danner således varme indefra, hvilket har mange positive effekter, dette modsat en traditionel varmepude som varmer uden på huden.

 

elektromagnetiske stråler red

 

“880.000 danskere har ondt i ryggen, - har du?”

Telefon 70 26 26 60