Indkøbskurv

 x 

Tom kurv

Det gør Bodyfir

  • smertelindrer
  • udrenser
  • øger forbrænding
  • punktslanker
  • kan anvendes på job og hjemmet
  • følg kundekommentarer på FB
  • lej eller køb

Tilbud til dig

LeftSideOffer

Vi, Peter og Birgitte Blom, har udviklet BodyFir varmebæltet, idet vi begge har haft smerter og gennemfået diverse behandlinger gennem tiden uden den store effekt.

 

Bæltet udstråler infrarøde stråler, en teknologi som har været kendt i årevis til behandling af netop smerter. Teknologien bliver udnyttet i Bodyfirbæltet, som kan anvendes flere steder på kroppen. Udover smertelindring har infrarøde stråler også en god indvirkning på reducering af fedtcellerne. Erfaringsmæssigt kan det bekræftes at vore brugere ikke bare får reduceret smerterne helt eller delvis, men også nyder godt af et mindre taljemål. Ca. 75% af vores kunder har oplevet tilfredsstillende resultater hvad angår smertereducering.

 

Peter Blom har gennem en lang årrække trænet dressurheste, og for godt 4 år siden var hans ryg så medtaget af smerter, at han frygtede at måtte droppe ridningen. Besøg hos kiropraktor og massør var en fast del af månedsbudgettet, men hjælpen herfra var ikke tilstrækkelig.

De sidste to år har Peter benyttet bodyfirbæltet jævnligt, og kan atter ride ubesværet og er smertefri. I starten brugte han bæltet dagligt, men nu benytter han det ca. 1-2 gange i ugen 1 time ad gangen.

 

Birgitte Blom har gennem en årrække dyrket elitesport. Hun har slidgigt i nakke og skuldre, samt til tider ekstreme muskelspændinger. Birgitte oplever en smertelindring, men er ikke smertefri. Til gengæld er taljemålet reduceret med hele 6 centimeter.

 

Vi ved det lyder fantastisk, og kan forstå hvis du gerne selv vil opleve en effekt, inden du investerer i køb, derfor kan du leje bæltet og senere vælge at købe det. Vi modregner dine lejeindbetalinger.

 

Bodyfirbæltet forhandles via webshoppen, men kan også købes i den fysiske butik, Pegasus-Mobility A/S, som også drives af ægteparret.

 

Bodyfir A/S

CVR.34717591

Nørregade 7

5450 Otterup

 

Telefon:     70 26 26 60

email:       Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi har oprettet en facebook side til Bodyfir, så brugere af bæltet kan dele deres oplevelser og erfaringer med bæltet, således andre kan læse om virkelige personer og deres oplevelser med vores produkt.

 

Se Facebook her

“880.000 danskere har ondt i ryggen, - har du?”

Telefon 70 26 26 60