Indkøbskurv

 x 

Tom kurv

Det gør Bodyfir

  • smertelindrer
  • udrenser
  • øger forbrænding
  • punktslanker
  • kan anvendes på job og hjemmet
  • følg kundekommentarer på FB
  • lej eller køb

Tilbud til dig

LeftSideOffer

 Handels- og lejebetingeler

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for leverancer fra BodyFir A/S.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem os og dig som køber.

Bestilling og betaling

Det er nemt, hurtigt og bekvemt at handle hos BodyFir.
Når du har besluttet dig for at købe eller leje så klikker du på køb af den ønskede vare som så automatisk læges i kurven.
Du kan tilføje flere køb på samme måde. Når du har hvad du skal bruge, klikker du på ”vis kurv”/ gå til kassen i venstre side. Du kan nu se en oversigt over dine køb. Herefter trykker du på bestil og indtaster dine kundeoplysninger. Vælg leveringsadresse. Når dette er gjort trykker du på ”gå videre” og du når frem til det sted, hvor du skal vælge betalingsmetode. Afslutningsvis skal du læse og acceptere vores forretningsbetingelser. Tryk ”godkend ordre” og din ordre registreres. Du modtager umiddelbart efter en ordrebekræftelse pr. e-mail, som du bør udskrive og gemme til du har modtaget dine vare.

BodyFir modtager betaling via Dankort og beløbet trækkes først på din konto når vi har afsendt dine vare.

Lejebetingelser

Hos BodyFir er det nemt at leje vores mave/rygbælte og også nemt, at ophører lejeaftalen. Første månedsleje er kun kr. 348,- og det er incl. levering til dig med GLS transportfirma. Herefter er månedslejen kr. 98,- som betales forud. Ønsker du ikke længere, at leje mave/rygbæltet, så er der kun en måneds opsigelse. Opsigelse skal meddele os skriftligt eller via mail. Du skal derefter sørge for at returner mave/rygbæltet til os, således vi har mave/rygbæltet senest 5 dage efter sidste betalte lejedag.

Da mave/rygbæltet har en værdi af kr. 3.200,- er du naturligvis ansvarlig for mave/rygbæltet mens du lejer det. Ved ophør af lejeaftalen skal du returner mave/rygbæltet i ordentlig stand, selvfølgelig under hensyntagen til almindelig slid og ælde.

Bliver du så glad for dit mave/rygbælte, at du synes, at et vedvarende brug giver god mening for dig, så kan du overveje at købe mave/rygbæltet. Hvis du vælger at købe inden for 6 måneder, fra du har betalt den første månedsleje på kr. 348,-, så vil alle betalinger bliver fradraget i købsprisen på kr. 3.200,-. Beslutter du dig for køb, kan du enten kontakte os eller blot overføre beløbet til konto 5069 – 0001 332 501 med tydelig angivelse af navn og kundenummer.

Brug af varen

Følg brugsanvisningen der medfølger varen.

Fragt og levering

Vi afsender normalt bestilte varer dagen efter du har bestilt. Vi anvender transportfirmaet GLS som sætter et stor ærer i, at have deres forsendelser fremme dagen efter afhentningen hos os.
Det vil sige, at du kan forvente at have din pakke 48 timer efter du har bestilt og betalt.
Vi betaler din fragt ved køb.

Returret

Ved køb af BodyFir produkter har du altid 14 dages returret fra du har modtaget varen. Ved leje af mave/rygbæltet skal opsigelses på 1 måned følges.
Vælger du at returner varen skal vi blot have den retur inden 14 dage efter du har givet os besked om, at du ikke ønsker varen.
Varen returneres for din udgift.
Send os en mail eller ring til os og bed om et returskema. Når du har modtaget dette, så læg det i din returpakke alt således vi ved at det er din vare der kommer retur til os.
Når vi har modtaget varen retur i original emballage og varen i øvrigt er pæn og i orden, så vil vi returnere din betaling til det betalingskort du har anvendt i forbindelse med købet.

Reklamation

Har du oplevet fejl eller mangler på vores varer er vi naturligvis meget interesseret i, at få meddelelse om dette hurtigst muligt.
Der er to års reklamationsret.
Send os en mail eller ring til os og vi vil sende dig et reklamationsskema. Udfyld reklamationsskemaet og gerne med foto og kort beskrivelse af fejl eller manglen. Herefter vil vi hurtigt komme tilbage til dig om det videre forløb. Det kan være fremsendelse af en ny vare til dig eller, at vi ønsker varen retur til nærmere undersøgelse

Personoplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på www.Bodyfir.dk bliver overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

I forbindelse med elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. Det er muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Disse kan slettes på et senere tidspunkt i browserindstillingerne.
Under et køb udbeder vi os, navn, adresse, telefonnummer samt e-mailadresse. For lejeaftale tillige cpr. nummer samt bankkontoplysning, dette til brug for dels kreditvurdering og dels løbende lejebetaling via PBS. Informationerne bruges udelukkende til behandling af orden og hermed relaterede forhold.
Informationerne transmitteres og lagres elektronisk i krypteret form. De gemmes i 5 år relateret til IP adressen hvorfra købet er foretaget. Dette er lovpligtigt i henhold til Persondataloven og kan bringes i anvendelse ved politimæssig efterforskning ved f.eks. kortmisbrug.

“880.000 danskere har ondt i ryggen, - har du?”

Telefon 70 26 26 60